Måløv Hovedgade 101 A
2760 Måløv
[email protected]
4497 5300
Centralt i Måløv – Fri parkering
5 min gang fra Måløv St.

Hvad koster tandblegning?

Dette er et af de spørgsmål, som mange af vores patienter er interesserede i at kende svaret på. For interessen for kosmetisk tandblegning stiger stødt, men mange afholder sig fra at tage det sidste skridt og faktisk få bleget deres tænder.

Vores erfaring er, at mange ikke får gjort drøm til virkelighed, fordi de ikke er klar over, hvad tandblegning koster. Det ønsker vi hos Måløv Tandklinik at gøre op med, og derfor kan du i det følgende læse mere om vores lave priser på tandblegning.

Vi er landets billigste!

1800 kr. – lyder det for godt til at være sandt? Ikke desto mindre er det dette beløb, det koster at få bleget tænder hos os. Sammenlignet med mange andre tandlæger, hvor prisen på tandblegning typisk ligger på 3000 kr., er vores pris altså lav, og det skyldes, at vi ønsker at give alle muligheden for at blive gladere for deres tænder.

Og hvide tænder er for mange vejen til at blive gladere for tandsættet. For tændernes udseende betyder ikke alene meget for, hvad vi selv ser i spejlet, men også for hvad mange andre mennesker ser.

Klinisk blegning eller hjemmeblegning?

Du har to muligheder for at få bleget tænder; enten kan du få det gjort af os på klinikken, eller også kan du gøre det derhjemme ved hjælp af individuelle blegeskinner.

1800 kr. er prisen på hjemmeblegning. Vi udleverer både blegeskinner, blegegel og instruerer dig grundigt i, hvordan du skal foretage blegningen.

Ønsker du i stedet at få foretaget klinisk blegning, ligger prisen på 2800 kr. Denne pris gælder for blegning i 1 time.

Et flot smil er guld værd

Hvis du kunne tænke dig at få hvidere tænder med tandblegning, skal du blot kontakte os og aftale en tid. Så undersøger vi dine tænder og påbegynder herefter blegningen. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om, hvad det præcis koster for dig at få tandblegning.

Kontakt

Måløv Tandklinik
Måløv Hovedgade 101 A
2760 Måløv
Tel: 44 97 53 00

Åbningstider

Mandag 08.00 - 15.00
Tirsdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 15.00
Torsdag 08.00 - 17.30
Fredag 08.00 - 14.00

Afbud

Afbud skal ske senest kl. 12 dagen før det aftalte besøg. Der kan opkræves gebyr hvis dette ikke overholdes.

Find os

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os


Find vej