Måløv Hovedgade 101 A
2760 Måløv
[email protected]
4497 5300
Centralt i Måløv – Fri parkering
5 min gang fra Måløv St.

Sunde tænder kommer gennem gode tandplejevaner

Startskuddet for tandpleje lyder i en tidlig alder. Allerede fra den første tand, med sin fine hvide overflade, bryder frem i munden på børn, bør der indføres daglige tandplejevaner, som efterhånden bliver en så integreret del af de daglige rutiner, at der ikke stilles spørgsmål hertil.

For gode tandplejevaner begynder allerede i barndommen. De fleste er – så længe de kan huske tilbage – jævnligt blevet mindet om, hvor vigtigt det er at huske at børste sine tænder to gange dagligt.
Morgen og aften.

Og det er der en helt særlig grund til.

Hvis først du har ligget på den lade side i forhold til tandpleje, ophober tandproblemerne sig hurtigt. Og dét er den største benspænder for sunde tænder.

Heldigvis har vi hos Måløv Tandklinik mange års erfaring, og derfor ved vi også, hvordan du kan få sunde tænder gennem gode tandplejevaner.

Gode råd til god tandpleje

Det bedste udgangspunkt for at opretholde sunde tænder er den gode gamle huskeregel: At børste tænder to gange dagligt i minimum to minutter. Tandbørstning bør foregå systematisk og med tandpasta, hvis fluor hjælper på tandsundheden.

Brug af tandtråd fjerner desuden plak, der gemmer sig mellem tænderne, og tandtråd er derfor et fordelagtigt supplement til tandbørstningen.

En god motivationsfaktor for at passe godt på dine tænder er, at når først du har tabt dine mælketænder, har du kun ét sæt tænder tilbage – og de fortjener at blive passet på!

Et utal af forskellige tandbehandlinger kan undgås gennem gode tandplejevaner. At passe godt på dine tænder skåner dig derfor ikke alene for en tandbehandling, men det skåner også din pengepung.

Få professionelt syn for sagen

Et væsentligt aspekt af dine tandplejevaner er naturligvis også regelmæssigt at gå til tandlægen. Hos Måløv Tandklinik fortager vi grundige tandeftersyn og nødvendige behandlinger, således at du har sunde tænder hele livet.

Har du yderligere spørgsmål til, hvordan du bedst plejer dine tænder, eller kunne du tænke dig, at vi på klinikken kigger dine tænder ekstra godt efter i sømmene, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt

Måløv Tandklinik
Måløv Hovedgade 101 A
2760 Måløv
Tel: 44 97 53 00

Åbningstider

Mandag 08.00 - 15.00
Tirsdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 15.00
Torsdag 08.00 - 17.30
Fredag 08.00 - 14.00

Afbud

Afbud skal ske senest kl. 12 dagen før det aftalte besøg. Der kan opkræves gebyr hvis dette ikke overholdes.

Find os

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os


Find vej