Måløv Hovedgade 101 A
2760 Måløv
Centralt i Måløv – Fri parkering
5 min gang fra Måløv St.

Paradentosebehandling i Måløv

Paradentose er en betændelse i tandkødet, der på sigt kan have meget alvorlige konsekvenser. Den risikerer at opstå, hvis en tandkødsbetændelse får lov til at være ubehandlet, og igennem en længere periode angriber sygdommen tændernes knogler, så de bliver løse og i værste tilfælde falder ud. Derfor kaldes den hyppigt ”de løse tænders sygdom”. Paradentose er mere udbredt, end de fleste tror, og den bør tages yderst alvorligt, for på sigt kan den ødelægge knoglerne i kæben og resultere i, at man permanent mister én eller flere tænder.

Usynlig tandsygdom

Det farlige ved paradentose er netop, at den sjældent giver mærkbare symptomer og ikke kan ses med det blotte øje.

Sygdommen rammer bredt, som regel folk over 30 år, men også yngre mennesker, der har arveligt belæg for sygdommen eller ikke passer så godt på deres tænder, kan blive ramt. Risikoen for paradentose er en af de vigtigste årsager til, at du bør gå til regelmæssige tandlægeundersøgelser. Ved de årlige eller halvårlige tjek af tænderne tager vi røntgenbilleder af dine tænder og undersøger tandkødslommerne, da det er de eneste sikre metoder til at opdage paradentose.

Derfor opstår paradentose

Paradentose opstår, når området omkring tandkødet ikke bliver holdt tilstrækkeligt rent. Det skaber betændelse i tandkødet, og hvis denne tilstand ikke bliver helbredt i tide, vil bakterierne begynde at angribe tænderne og tandknoglerne. Jo mere fremskreden sygdommen er, jo værre bliver skaden.

Det bedste forsvar mod paradentose er god tandhygiejne. Omhyggelig tandbørstning morgen og aften kombineret med fornuftig brug af tandtråd eller tandstikker for at fjerne madrester mellem tænderne. Derudover kan regelmæssige tandundersøgelser fange begyndende paradentose i opløbet.

Specialistbehandling af paradentose

På Måløv Tandklinik er vi eksperter i at opdage begyndende paradentose ved hjælp af forebyggende undersøgelser. Hvis du ikke har været til tandlægen i over et år, kan sygdommen alligevel opstå, og her er vi klar til at hjælpe.

Vi foretager alle former for paradentosebehandling i vores klinik, uanset om sygdommen er på begynderstadiet eller stærkt fremskreden. Den almindelige paradentosebehandling består af en dybdegående tandrensning af tænder og tandkød for at fjerne alle belægninger. Vi supplerer behandlingen ved at give dig en indgående instruktion i grundig tandhygiejne for at forhindre, at sygdommen blusser op på ny.

Ved fremskreden paradentose kan det være nødvendigt med tandkirurgi for at fjerne det syge tandkødsvæv og i værste tilfælde genskabe de ødelagte tandknogler. Vi har både en tandplejer med speciale i paradentosebehandling såvel som en tandlæge med paradentosekirurgi som særligt specialområde. På den måde kan vi sikre, at du får den bedste behandling, uanset hvilket stadie din paradentose befinder sig i.

Kontakt

Måløv Tandklinik
Måløv Hovedgade 101 A
2760 Måløv
Tel: 44 97 53 00
Facebook

Åbningstider

Mandag 08.00 - 15.00
Tirsdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 15.00
Torsdag 08.00 - 17.30
Fredag 08.00 - 14.00

Afbud

Afbud skal ske senest kl. 12 dagen før det aftalte besøg. Der kan opkræves gebyr hvis dette ikke overholdes.

Find os

Kære Patienter


Vi har sendt en sms til Jer for at få Jeres samtykke. Linket er sikkert og I må meget gerne svare til samtykket.

På forhånd tak for hjælpen.

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os


Find vej