Måløv Hovedgade 101 A
2760 Måløv
Centralt i Måløv – Fri parkering
5 min gang fra Måløv St.

Bro- og kronebehandling i Måløv

Behandling af krone eller bro?

Hvis du har en eller flere tænder, som har store skader, kan en krone eller bro være løsningen. Du kan komme langt med en tandfyldning, men hvis du har en tand, som er stærkt beskadiget, vil det ikke være nok til at redde tanden. Her kan det hjælpe at sætte en krone på tanden. Det vil styrke tanden og sørge for, at den ikke knække, men i stedet fungerer helt som en almindelig tand.

Mistede tænder kan ofte erstattes af en bro eller et implantat. Der er dog grænser for, hvor mange tænder en bro kan erstatte. En lang bro kræver flere naturlige tænder til at bære den. Da en bro er cementeret på de naturlige tænder, vil den hurtigt komme til at føles som dine egne tænder. Broer bliver normalt fremstillet for, at du kan få et pænere udseende, eller for at du kan få flere tænder at tygge med.

Kronebehandling

Skal du have sat en krone på tanden, vil tanden først blive slebet til. Dernæst tager vi et aftryk af tanden, som vi bruger til at udforme kronen, så den passer perfekt til tanden. Kronen kan laves af porcelæn eller metalkeramik, og i vores klinik laves kronerne af en tandtekniker, som bruger de bedste materialer i høj kvalitet.

Derfor får du også et certifikat med hjem, efter kronen er lavet, så du har oplysninger omkring, hvem der har produceret kronen og hvilket materiale den er lavet af.

Bro til tænderne

En bro til tænderne fremstilles i samme materialer som en krone, og proceduren er næsten den samme. En bro erstatter typisk en eller flere manglende tænder, men har også brug for raske tænder, som den kan sættes fast på. Disse tænder kan dog erstattes med implantater.

En tandbro giver dig et pænere tandsæt og gør det nemmere at tygge, da den sidder fast og derfor hurtigt føles som dine rigtige tænder. En bro er en af de mest holdbare løsninger inden for tanderstatninger, og hos os kan du få indgående rådgivning om, hvilken løsning der passer til dig.

Kontakt

Måløv Tandklinik
Måløv Hovedgade 101 A
2760 Måløv
Tel: 44 97 53 00
Facebook

Åbningstider

Mandag 08.30 - 18.00
Tirsdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 14.00
Torsdag 08.00 - 17.30
Fredag 08.00 - 15.30

Afbud

Afbud skal ske senest kl. 12 dagen før det aftalte besøg. Der kan opkræves gebyr hvis dette ikke overholdes.

Find os

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os


Find vej