Måløv Hovedgade 101 A
2760 Måløv
Centralt i Måløv – Fri parkering
5 min gang fra Måløv St.

Kosmetisk tandbehandling i Måløv

Smukke tænder med kosmetisk tandbehandling

Tænderne betyder meget for skønhedsopfattelsen i vores samfund. Hvide, lige tænder er lig med smukke tænder, og hvem ønsker sig ikke det? Ikke alle er så heldige, at deres tænder lever op til skønhedsidealet. Nogle mennesker har et tandsæt, hvor tænderne er vinde og skæve, andre har misfarvningerne på tænderne. Det kan føles utroligt hæmmende, at man ikke kan fremvise et smukt tandsmil i hverdagen, fordi man ikke bryder sig om, hvordan ens tænder ser ud.

Det er der heldigvis råd for. Hos Måløv Tandklinik har vi stor ekspertise inden for kosmetiske tandbehandlinger, og vi kan udføre alt fra tandblegning til tandregulering eller udførelse af kroner og broer for at gøre beskadigede tænder smukke og hele igen.

Tandblegning

Tandblegning af misfarvede tænder kan hurtigt blive en dyr affære, men ikke hos os. Vi har landets billigste priser, når det gælder tandblegning. Hvor du mange steder skal af med næsten 3000 kr. for at få bleget tænderne, koster det kun 2475,- kr. hos os. Aldrig har det været lettere og billigere at få hvide tænder!

Tandregulering

Er du ked af dine skæve tænder, kan du få hjælp hos os. I dag er det ikke blot nemt at få foretaget en tandretning, behandlingen er også diskret. Væk er de dage, hvor man var tvunget til at gå med synlig bøjle i længere perioder. Med moderne teknologi er det muligt at få rettet tænder ved hjælp af diskrete, stort set usynlige bøjler, der giver dig minimale gener og besvær i løbet af den korte periode, du bærer bøjle. Resultatet er til gengæld et flot, lige tandsæt, som du stolt kan vise omverdenen.

Vil du vide mere om vores kosmetiske tandbehandlinger som tandregulering og tandblegning? Så kan du ringe i klinikkens åbningstid – eller udfylde kontaktformularen her på siden. Det er nemt og hurtig, og vi vender fluks tilbage til dig.

Vil du vide mere om vores kosmetiske tandbehandlinger som tandregulering og tandblegning? Så kan du ringe i klinikkens åbningstid – eller udfylde kontaktformularen her på siden. Det er nemt og hurtig, og vi vender fluks tilbage til dig. Er du ked af dine skæve tænder, kan du få hjælp hos os.

I dag er det ikke blot nemt at få foretaget en tandretning, behandlingen er også diskret. Væk er de dage, hvor man var tvunget til at gå med synlig bøjle i længere perioder. Med moderne teknologi er det muligt at få rettet tænder ved hjælp af diskrete, stort set usynlige bøjler, der giver dig minimale gener og besvær i løbet af den korte periode, du bærer bøjle. Resultatet er til gengæld et flot, lige tandsæt, som du stolt kan vise omverdenen.

Kontakt

Måløv Tandklinik
Måløv Hovedgade 101 A
2760 Måløv
Tel: 44 97 53 00
Facebook

Åbningstider

Mandag 08.00 - 15.00
Tirsdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 15.00
Torsdag 08.00 - 17.30
Fredag 08.00 - 14.00

Afbud

Afbud skal ske senest kl. 12 dagen før det aftalte besøg. Der kan opkræves gebyr hvis dette ikke overholdes.

Find os

Kære Patienter


Vi har sendt en sms til Jer for at få Jeres samtykke. Linket er sikkert og I må meget gerne svare til samtykket.

På forhånd tak for hjælpen.

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os


Find vej