Måløv Hovedgade 101 A
2760 Måløv
Centralt i Måløv – Fri parkering
5 min gang fra Måløv St.

Tandlæge Ganløse


Hvidt smilVil du være patient i en hyggelig tandlægeklinik ved Ganløse? Så er du velkommen hos Måløv Tandklinik. Her har vi kvaliteten og patienten i centrum. Vi anvender kun de bedste og mest moderne materialer, ligesom vores medarbejdere er fagligt stolte behandlere med fokus på den enkelte patients behov.

Du finder os på Måløv Hovedgade 101 A, og vi er derfor et oplagt valg, hvis du ønsker at finde en behagelig og kvalitetsbevidst tandlæge nær Ganløse. Der er gratis parkering ved klinikken, og Måløv Station ligger kun 5 minutter væk til fods. Vi tager gerne imod nye patienter, og der er selvfølgelig også plads til dig.

Tandlæge ved Ganløse med fokus på dig og din tandsundhed

Vi tilbyder alle almindelige tandbehandlinger samt en række mere komplicerede behandlinger som implantat-, krone- og brobehandlinger. Dermed får du samlet alle dine behov for kompetent behandling af dine tænder ét og samme sted, når du tager turen til Måløv Tandklinik med behov for en tandlæge tæt på Ganløse.

Vores medarbejdere er specialister på hvert deres felt. Det sikrer, at vores patienter altid kan modtage den nødvendige behandling, når de besøger vores klinik. Vi vægter naturligvis kvaliteten af vores arbejde meget højt, og faglighed er et essentielt nøgleord, vi altid har med os i vores arbejde. Alt personale gennemfører løbende efteruddannelse med henblik på at kunne tilbyde en tidssvarende behandling med udgangspunkt i de nyeste teknikker og den nyeste viden.

Smertefri behandling og respekt for tandlægeskræk

hvidt smilI Måløv Tandklinik er du og din tandsundhed i fokus, og vi tager ligeledes gerne særlige hensyn til dig, som lider af tandlægeskræk. Vi vil gerne være din foretrukne tandlæge nær Ganløse, og derfor gør vi også altid vores yderste for, at du føler dig i gode hænder.

Vi ønsker at være en moderne tandklinik med plads til empati og respekt for patienternes behov og ønsker. Derfor sætter vi også gerne lidt ekstra tid af til at forklare om behandlingerne på forhånd og undervejs, så du altid føler dig tryg og velinformeret, når du lægger dig til rette i tandlægestolen hos os. Ikke mindst er alle vores behandlinger skånsomme og smertefri, så du ikke behøver at frygte for, at noget skal gøre ondt.

Vil du være patient hos os?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, eller hvis du ønsker at være patient hos en rar og professionel tandlæge tæt på Ganløse.

 

Praktisk info, og hvor du kan finde os

Klinikken ligger ikke langt fra Ganløse, du kan med fordel benytte denne rutevejledning

Anmeld os!

Vi sætter enormt stor pris på vores kunder, og er meget interesseret i hvordan de føler deres oplevelse hos os har været. Derfor sætter vi stor pris på hvis du klikkede på stjernen til højre, og med dit bud hvordan din oplevelse har været hos os!

Kontakt

Måløv Tandklinik
Måløv Hovedgade 101 A
2760 Måløv
Tel: 44 97 53 00
Facebook

Åbningstider

Mandag 08.30 - 18.00
Tirsdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 14.00
Torsdag 08.00 - 17.30
Fredag 08.00 - 15.30

Afbud

Afbud skal ske senest kl. 12 dagen før det aftalte besøg. Der kan opkræves gebyr hvis dette ikke overholdes.

Find os

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os


Find vej