Måløv Hovedgade 101 A
2760 Måløv
Centralt i Måløv – Fri parkering
5 min gang fra Måløv St.

Tandimplantat Måløv

Implantat – kvalitetserstatning af tænder

Hvis du mister én eller flere af dine tænder, kan et tandimplantat være en god og holdbar løsning. Et tandimplantat er en kunstig tandrod, der bliver opereret ind i din kæbe for at erstatte den tabte tandrod og danne base for en ny tand.

Implantatet består af titanium, og den bliver påsat selve kæbens knogle, mens du er bedøvet. Efter nogle måneder vokser implantatet sammen med kæbeknoglen og bliver derved et sikkert fundamentet for en kunstig tand i form af en krone, der efterfølgende sættes på.

Implantater i munden sikrer, at du kan få erstattet mistede tænder på en måde, som er både skånsom og tager mest muligt hensyn til dine eksisterende tænder. Implantatet giver et fundament til den nye tand, så du for eksempel ikke skal have lavet en bro, hvorved det er nødvendigt at slibe dine eksisterende, sunde tænder ved siden af den manglende tand til.

Straumann-implantater

På Måløv Tandklinik foretager vi selv implantatbehandling inklusiv operation, så du ikke skal ud af huset for at få foretaget behandlingen. Vi benytter Straumann-implantater, et mærke af høj kvalitet, og når du får en implantatbehandling hos os, får du altid efterfølgende et certifikat med hjem. Her kan du se serienummeret på dit implantat, som giver en ekstra sikkerhed for, at implantatet er i orden.

De fleste implantater holder i over 10 år, og derved kan indgrebet sagtens betale sig i længden. Hvis du overvejer at få indsat implantat som erstatning for én eller flere manglende tænder, så kontakt os endelig for at få den rette rådgivning om, hvad den bedste løsning vil være for dig.

Kontakt

Måløv Tandklinik
Måløv Hovedgade 101 A
2760 Måløv
Tel: 44 97 53 00
Facebook

Åbningstider

Mandag 08.00 - 15.00
Tirsdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 15.00
Torsdag 08.00 - 17.30
Fredag 08.00 - 14.00

Afbud

Afbud skal ske senest kl. 12 dagen før det aftalte besøg. Der kan opkræves gebyr hvis dette ikke overholdes.

Find os

Kære Patienter


Vi har sendt en sms til Jer for at få Jeres samtykke. Linket er sikkert og I må meget gerne svare til samtykket.

På forhånd tak for hjælpen.

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os


Find vej