Måløv Hovedgade 101 A
2760 Måløv
Centralt i Måløv – Fri parkering
5 min gang fra Måløv St.

Tandlæge Ballerup


Hvis du bor eller arbejder i Ballerup, og du gerne vil finde en tandlæge tæt på, så er Måløv Tandklinik et oplagt valg. Måløv Tandklinik er en moderne og hyggelig klinik beliggende i Måløv kun en kort køretur fra Ballerup. Det er nemt at komme til din tandlæge på klinikken fra Ballerup i både bil og med offentlig transport.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for en tidsbestilling eller for mere viden om klinikken og vores behandlinger.

Tandlæge nær Ballerup

Måløv Tandklinik tæt på Ballerup er en moderne og digitaliseret klinik. Vi tilbyder en lang række behandlinger som for eksempel rodbehandlinger, parodontosebehandlinger, krone- og brobehandlinger, implantatbehandling og grundig forbyggende tandpleje. Vi kan også udføre kirurgiske indgreb og kosmetiske behandlinger såsom tandreguleringer eller tandblegning.

Din tandlæge hos Måløv Tandklinik tæt på Ballerup bestræber sig på at gøre dit tandlægebesøg til en positiv og behagelig oplevelse. Vi lægger vægt på høj kvalitetsbehandling og en personlig betjening.

Stor erfaring med at behandle patienter med tandlægeskræk

Hos Måløv Tandklinik tæt på Ballerup får du en tandlæge, som har en stor erfaring med at behandle patienter med tandlægeskræk. Vi ved, hvordan du har det, og vi ser det som en af vores vigtigste opgaver at hjælpe dig til at blive tryg og rolig ved at skulle til tandlæge. Det gør vi blandt andet ved at tage os god tid til at lytte til dig og besvare dine spørgsmål.

Vi arbejder meget nænsomt og omsorgsfuldt for at skabe en ro og tryghed hos vores patienter, og det kan også i høj grad være med til at forebygge eller bekæmpe en skræk for at skulle til tandlæge.

For at gøre dig tryg ved at skulle til tandlæge har vi også stor fokus på at give dig en professionel og ordentlig behandling. Du skal føle dig i trygge, kompetente hænder, og du skal kunne slappe helt af under din behandling. Derfor er vores behandlinger smertefri.

Vi følger konstant med i udviklingen

Hos Måløv Tandklinik tæt på Ballerup får du en tandlæge, som hele tiden sørger for at følge med udviklingen, så du som patient kan få den bedste behandling. Vi deltager regelmæssigt på kurser for at opdatere vores viden på området. Derfor kender vi til de nyeste metoder, teknikker og udstyr til at gøre dine tandlægebehandlinger så gode som muligt. Det er din sikkerhed for en professionel og god behandling.

Kontakt din tandlæge nær Ballerup

Hvis du gerne vil finde en tandlæge tæt på Ballerup, som er nem at komme til, er du altid velkommen til at kontakte Måløv Tandklinik. Vi sidder klar til at tage imod en tidsbestilling eller til at besvare dine spørgsmål eller fortælle mere om vores behandlinger. Vi tager os god tid til dig, og vi hjælper dig hurtigt til en tid, hvis det er nødvendigt.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig til et flot og sundt tandsæt!

Planlæg din tur her.

Sådan finder du os

Vi bor ikke langt fra Ballerup som det kan ses på kortet. Du kan til hver en tid benytte vores rutevejledning som vi har anført nedenunder.

Giv din mening til kende!

Vi går rigtig meget op i vores kunder, og vil til hver en tid påskønne deres feedback. Derfor ville det betyde meget hvis du klikkede på stjernen til højre og gav os en anmeldelse.

Kontakt

Måløv Tandklinik
Måløv Hovedgade 101 A
2760 Måløv
Tel: 44 97 53 00
Facebook

Åbningstider

Mandag 08.00 - 15.00
Tirsdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 15.00
Torsdag 08.00 - 17.30
Fredag 08.00 - 14.00

Afbud

Afbud skal ske senest kl. 12 dagen før det aftalte besøg. Der kan opkræves gebyr hvis dette ikke overholdes.

Find os

Kære Patienter


Vi har sendt en sms til Jer for at få Jeres samtykke. Linket er sikkert og I må meget gerne svare til samtykket.

På forhånd tak for hjælpen.

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os


Find vej