Måløv Hovedgade 101 A
2760 Måløv
Centralt i Måløv – Fri parkering
5 min gang fra Måløv St.

Tandregulering med Inman Aligner i Måløv


Fortænder er vores mest synlige tænder, men på trods af deres fremtrædende position er det langt fra altid, at de sidder som perler på en snor.

Af denne grund er der mange, der kommer til os i klinikken med et ønske om at få rettet skæve og udstående fortænder. Tidligere har dette krævet et længere forløb med tandregulering, men i dag tilbyder vi hos Måløv Tandklinik at rette dine fortænder hurtigt og effektivt ved hjælp af Inman Aligner.

Hvad er Inman Aligner?

Tandregulering med Inman Aligner adskiller sig fra traditionel tandregulering med bøjler ved at bestå af en aftagelig skinne, du selv skal tage ind og ud af munden. Denne skinne specialfremstilles til netop dit tandsæt, hvilket betyder, at du får et unikt resultat, der passer til netop din mund.

Denne type tandregulering er for dig, som ønsker at få rettet dine forreste tænder i munden, da Inman Aligner bruges på fortænderne og ikke kindtænderne.

Behandlingstiden er kort – helt ned til 6 uger. Du vil således kunne se frem til et hurtigt resultat, der opnås samtidig med, at du har friheden til at tage skinnen ud af munden i et vis antal timer om dagen i forbindelse med eksempelvis spisning.

Hurtig tandregulering hos Måløv Tandklinik

Har du i længere tid drømt om at få rettet dine fortænder, er der nu ekstra god grund til at gribe chancen.

Hos Måløv Tandklinik er vores tandlæger certificerede i tandregulering med Inman Aligner, og vi hjælper dig gerne med at finde frem til, hvordan denne nye type tandregulering kan gøre dit smil bredere.

Kontakt

Måløv Tandklinik
Måløv Hovedgade 101 A
2760 Måløv
Tel: 44 97 53 00
Facebook

Åbningstider

Mandag 08.30 - 18.00
Tirsdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 14.00
Torsdag 08.00 - 17.30
Fredag 08.00 - 15.30

Afbud

Afbud skal ske senest kl. 12 dagen før det aftalte besøg. Der kan opkræves gebyr hvis dette ikke overholdes.

Find os

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os


Find vej