Måløv Hovedgade 101 A
2760 Måløv
Centralt i Måløv – Fri parkering
5 min gang fra Måløv St.

Om os

Vi tager udgangspunkt i den enkelte patient. Vores fokus er derfor altid på at give dig en god oplevelse, når du besøger klinikken, og derfor lægger alle vores medarbejdere vægt på at give den bedste service, så du kan føle dig godt tilpas. Alt for mange mennesker synes, det er ubehageligt at gå til tandlæge – vores mission er at gøre op med den tankegang. Vi er opmærksomme på, at tandlægeskræk kan betyde, at nogen kan være ængstelige eller direkte bange for at gå til tandlæge. Derfor går vi alle her på klinikken op i at være nærværende over for vores patienter, ligesom vi altid inddrager dem i beslutninger omkring behandlinger og sørger for, at vores patienter har al den information, de har brug for omkring deres tænders tilstand.

Kvalitet og ekspertise

I Måløv Tandklinik er kvaliteten i centrum. Vi vælger kun de bedste materialer til vores behandlinger, og vores medarbejdere vægter faglig stolthed og hensynet til den enkelte patient over alt andet. Vi ønsker at sikre vores patienter det bedste, både hvad angår service, materialer og behandling. Hver af vores ansatte har sit særlige fokus og faglige speciale, så vi har de bedste kræfter at trække på. Derfor kan vi også tilbyde alle de vigtigste tandbehandlinger i egen klinik. Hos os kan du blive behandlet for alt fra paradontose til rodbehandling og fjernelse af visdomstænder. Vi tilbyder også at indsætte implantater og udføre krone- og brobehandling, ligesom vi foretager tandreguleringer og tandblegning.

Vores fokus er altid på dine tænders sundhed gennem kvalitetsbehandlinger, og samtidig sørge for, at du føler dig tryg og godt tilpas, når du besøger klinikken. Har du særlige behov, tager vi naturligvis hensyn til dette, og vi glæder os til at give dig en rar oplevelse med stærk service, når du kommer forbi os i Måløv Tandklinik.
Ønsker du at bestille tid, eller har du spørgsmål til vores behandlinger? Så udfyld kontaktformularen i venstre side – vi vender hurtigt tilbage.

Se personale

Kontakt

Måløv Tandklinik
Måløv Hovedgade 101 A
2760 Måløv
Tel: 44 97 53 00
Facebook

Åbningstider

Mandag 08.00 - 15.00
Tirsdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 15.00
Torsdag 08.00 - 17.30
Fredag 08.00 - 14.00

Afbud

Afbud skal ske senest kl. 12 dagen før det aftalte besøg. Der kan opkræves gebyr hvis dette ikke overholdes.

Find os

Kære Patienter


Vi har sendt en sms til Jer for at få Jeres samtykke. Linket er sikkert og I må meget gerne svare til samtykket.

På forhånd tak for hjælpen.

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os


Find vej