Måløv Hovedgade 101 A
2760 Måløv
Centralt i Måløv – Fri parkering
5 min gang fra Måløv St.

Tandlæge Smørum


Leder du efter en ny tandlæge? Og har du interesse i at finde en tandlæge ikke langt fra Smørum, som kan hjælpe dig med at passe på dine tænder? Så er Måløv Tandklinik et godt valg for dig.
Med vores klinik beliggende centralt i Måløv er vi en tandlæge nær Smørum, hvor du trygt kan henvende dig og få såvel forebyggende tandpleje som tandbehandling, når skaden allerede er sket. Vi hjælper nemlig patienter med alle typer og behov, og du er derfor altid velkommen hos os.

Moderne tandlæge nær Smørum – få kvalitetsbehandling

Vi lægger vægt på at have en moderne klinik med opdateret udstyr. På denne måde kan vi tilbyde vores patienter effektiv behandling, og samtidig forbedrer det vores mulighed for at give smertefri behandling. Netop smertefri behandling er en kvalitet, som mange af vores patienter sætter stor pris på, og af denne grund ynder vi som tandlæge nær Smørum at have et konstant fokus på gode muligheder for netop dette.
Vi gør samtidig en dyd ud af at efteruddanne os, og vi deltager derfor løbende i kurser, der styrker vores faglige profil. Dette gør, at vi er i stand til at benytte os af de nyeste teknikker inden for tandlægeområdet – så du kan få kvalitetsbehandling, når du kommer til tandlæge hos os!

Trygge behandlinger

Vi ved, at en god behandling bygger på tillid til os som faglige medarbejdere, og vi gør vores bedste for at sikre, at du får en god oplevelse i vores klinik. Dette gør vi både ved at sikre en god dialog med alle patienter, hvor du altid har mulighed for at stille spørgsmål til din tandsundhed og en eventuel behandling. Derudover sørger vi som personale for at efteruddanne os, så vi kan tilbyde nutidige behandlinger, der på bedste vis er skånsom og effektiv.

Vi tilbyder i klinikken et bredt udvalg af behandlinger, så vi på bedste vis kan sikre, at dine tænder bevares sunde og raske hele livet. Har du spørgsmål til en af vores behandlinger, eller vil du gerne i dialog med en tandlæge, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi byder alle mennesker velkommen til en omsorgsfuld og professionel behandling hos os.

Søger du en tandlæge nær Smørum, vil vi meget gerne byde dig indenfor og give dig vores bedste behandling.
Måløb tandklinik en tandlæge i nærheden af Smørum, som på baggrund af tillid og høj faglighed tilbyder netop den behandling, der skal til for at sikre dine tænders sundhed.

Kom ud til os

Vores klinik ligger lige ved siden af Smørum, og du vil kunne være herude på ganske kort tid. Vi har lavet en rutevejledning, så du nemmere kan se ruten herud.

Anmeld os!

Vores kunders tilfredshed er noget vi vægter rigtig højt, og derfor håber vi at du vil komme med dit bud på hvordan din oplevelse hos os har været .  Dette kan du gøre super simpelt, ved bare at trykke på stjernen til højre, og skrive hvordan du har oplevet os!

Kontakt

Måløv Tandklinik
Måløv Hovedgade 101 A
2760 Måløv
Tel: 44 97 53 00
Facebook

Åbningstider

Mandag 08.30 - 18.00
Tirsdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 14.00
Torsdag 08.00 - 17.30
Fredag 08.00 - 15.30

Afbud

Afbud skal ske senest kl. 12 dagen før det aftalte besøg. Der kan opkræves gebyr hvis dette ikke overholdes.

Find os

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os


Find vej