Måløv Hovedgade 101 A
2760 Måløv
Centralt i Måløv – Fri parkering
5 min gang fra Måløv St.

Tandlæge v. Hareskovby


Måløv Tandklinik er en tandlæge tæt på Hareskovby, som henvender sig til dig, som vægter professionel men personlig tandbehandling højt.

Vi er nemlig en erfaren tandklinik, som tilbyder alle almindelige tandbehandlinger, og vi er samtidig et team af fagfolk, som ved, hvor stor en rolle tryghed spiller for den samlede oplevelse af at gå til tandlæge.

Individuel og tillidsfuld behandling

Alle patienter har forskellige behov og præferencer. Dette faktum imødekommer vi på klinikken ved at give individuel tandbehandling, hvor der er fokus på den enkelte.

Enhver behandling i vores klinik tager derfor udgangspunkt i en grundig samtale, således at der er en fælles forventningsafstemning, inden behandlingen påbegyndes. Dette betyder ikke alene, at du får et indblik i den forestående behandling, men det sikrer samtidig, at vi som din tandlæge nær Hareskovby kan give dig en tandbehandling, der lever op til dine forventninger.

Vi mener, at gensidig tillid er den bedste vej til god tandbehandling, og af denne grund gør vi ligeledes en dyd ud af at sikre, at du føler dig tryg hos vi. Dette gør vi blandt andet ved at skabe en behagelig og afslappet atmosfære i klinikken og ved løbende at informere dig om, hvad næste skridt er i din behandling.

Vi gør med andre ord en aktiv indsats for, at du føler dig i trygge hænder hos os.

Tandlæge nær Hareskovby med gode behandlingsmuligheder

Det er altid fordelagtigt at have en tandlæge med en bred vifte af behandlingsmuligheder – du kan nemlig aldrig vide med sikkerhed hvilke tandbehandlinger, du får brug for.

Vi tilbyder en lang række af almindelige tandbehandlinger. Dette betyder, at du hos os kan få foretaget alt fra almindelig forebyggende tandpleje og rodbehandling til implantatbehandling og tandkirurgi. Vi udfører altså alle slags behandlinger i klinikken, og du kan således trygt stole på, at vi kan hjælpe dig uanset hvilket behov, du har.

Kunne du tænke dig kosmetisk tandpleje?

Tænder er et fremtrædende element i vores udseende. Derfor går de fleste mennesker også op i, hvordan deres tænder ser ud, men ikke desto mindre er det med tiden almindeligt, at tænder slides og misfarves.

Med en tandblegning kan vi hjælpe dig med at få et flottere og hvidere smil. Vi tilbyder desuden tandregulering for dig, som drømmer om et mere lige tandsæt.

Du har således rig mulighed for at få kosmetisk tandpleje i vores tandlægeklinik tæt på Hareskovby, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig med at blive gladere for dine tænder.

 

Kom ud til en konsulation

Vores beliggenhed ligger tæt på Hareskovby, derfor kan du på kort tid være herude på klinikken. Vi har oprettet en rutevejledning, du kan bruge hvis lyster.

Hvordan har din oplevelse været?

Vores kunder er hvad vi lever af, og derfor er det især vigtigt at prøve at forstå hvordan din oplevelse har været. Vi prøver konstant at blive dygtigere så vi, og din oplevelse kan blive bedre! Kunne du tænke dig at komme med dit bud på din oplevelse, er du velkommen til at klikke på stjernen i højre side!

Kontakt

Måløv Tandklinik
Måløv Hovedgade 101 A
2760 Måløv
Tel: 44 97 53 00
Facebook

Åbningstider

Mandag 08.00 - 15.00
Tirsdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 15.00
Torsdag 08.00 - 17.30
Fredag 08.00 - 14.00

Afbud

Afbud skal ske senest kl. 12 dagen før det aftalte besøg. Der kan opkræves gebyr hvis dette ikke overholdes.

Find os

Kære Patienter


Vi har sendt en sms til Jer for at få Jeres samtykke. Linket er sikkert og I må meget gerne svare til samtykket.

På forhånd tak for hjælpen.

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os


Find vej