Måløv Hovedgade 101 A
2760 Måløv
Centralt i Måløv – Fri parkering
5 min gang fra Måløv St.

Diskret tandretning med Invisalign i Måløv

Ønsker du en diskret tandretning med effektive resultater? Så er en behandling med Invisalign-skinnen måske noget for dig. Hos Måløv Tandklinik har vi mastergrad i tandretning med Invisalign, og vi tilbyder certificeret behandling med den usynlige tandskinne.

Hvad er invisalign?

Invisalign er en tandskinne, som langsomt og effektivt skubber dine tænder ind i den ønskede position. Skinnen er fremstillet i et let og gennemsigtigt materiale, som gør behandlingen langt mere diskret og skånsom end tandregulering med de velkendte togskinner.

Skinnen kan bruges til at rette både mindre og større tandstillingsfejl, og vi kan ligeledes behandle patienter med dybt bid, underbid, åbent bid, krydsbid, for tætsiddende tænder og mellemrum mellem tænderne med Invisalign.

Selve behandlingen består i, at du bærer en Invisalign-skinne på dine tænder cirka to uger ad gangen for derefter at skifte til den næste skinne. Hver skinne i serien skubber gradvist dine tænder ind i position, indtil du opnår det smil, du drømmer om.

Sådan foregår behandlingen

En tandretning med Invisalign begynder med en konsultation i klinikken i Måløv, hvor vi tager en snak med dig om dine forventninger til behandlingen. Herefter tager vi et aftryk af dine tænder for at kunne fremstille et sæt Invisalign-skinner, som passer til lige netop dine tænder. I samme ombæring kan vi ved hjælp af avanceret 3D-teknologi vise dig en animation af hele behandlingsprocessen fra start til slut, så du allerede inden behandlingen får en fornemmelse af varighed og slutresultat.

Når skinnerne er fremstillet, udleverer vi en serie skinner til dig, og behandlingen vil derefter foregår uden for klinikken – hjemme hos dig selv, på arbejdet, eller hvor du nu befinder dig i din hverdag. Skinnerne er aftagelige, men vi anbefaler, at du bærer dem mindst 22 timer i døgnet og kun tager dem ud, når du skal spise og børste tænder.

Hvor lang tid tager behandlingen?

Varigheden af behandlingen afhænger af dine tænder og dine ønsker og kan tage fra 3 til 18 måneder. Efter behandlingen kan det være nødvendigt at gå med retainere, som holder dine tænder på plads i den nye position.

Du er altid velkommen på Måløv Tandklinik, hvis du vil høre mere om tandretning med Invisalign.

Kontakt

Måløv Tandklinik
Måløv Hovedgade 101 A
2760 Måløv
Tel: 44 97 53 00
Facebook

Åbningstider

Mandag 08.30 - 18.00
Tirsdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 14.00
Torsdag 08.00 - 17.30
Fredag 08.00 - 15.30

Afbud

Afbud skal ske senest kl. 12 dagen før det aftalte besøg. Der kan opkræves gebyr hvis dette ikke overholdes.

Find os

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os


Find vej