Måløv Hovedgade 101 A
2760 Måløv
Centralt i Måløv – Fri parkering
5 min gang fra Måløv St.

Tandlæge Stenløse


Hvis du søger en dygtig tandlæge nær Stenløse, kan du roligt vælge Måløv Tandklinik. Vi er en hyggelig og moderne klinik med en målsætning om at tilbyde tryg, tillidsvækkende og kompetent behandling af alle patienter – også dem med tandlægeskræk.

Du finder os på Måløv Hovedgade 101 A med gode og gratis parkeringsmuligheder lige ved siden af. Vi ligger desuden kun et stenkast fra Måløv Station og er ligeledes nemme og hurtige at komme til, hvis du tager turen til tandlægen fra Stenløse med S-toget.

Moderne tandlæge ved Stenløse

Hos os er du sikret behandling af tandlæger med stor erfaring og viden inden for tandlægefaget. Vi tilbyder alle almindelige tandbehandlinger, og klinikken er digitaliseret og udstyret med det bedste og nyeste udstyr.

Når du vælger Måløv Tandklinik som din foretrukne tandlæge ved Stenløse, får du en tandlæge, som har fokus på at gøre dit besøg så behageligt og tilfredsstillende som muligt. Vi vil altid gerne tilbyde dig en omsorgsfuld og professionel behandling, som giver både gode resultater og ro i maven.

Hvis du vil høre mere om, hvad det betyder for dig at benytte os som din faste tandlæge tæt på Stenløse, er du altid meget velkommen til at kontakte os for tidsbestilling, spørgsmål eller mere viden om klinikken. Vi fortæller meget gerne mere om os, vores behandlinger, og hvad vi kan tilbyde dig.

Tandlæge nær Stenløse med fokus på den gode oplevelse

Mange føler sig utrygge ved at gå til tandlægen, og derfor er det også en tillidssag at vælge en ny tandklinik. Ligeledes skal der være god grund til at vælge os, når du kigger efter en tandlæge i nærheden af Stenløse.

Derfor har vi hos Måløv Tandklinik særligt fokus på at give dig en god oplevelse som patient. Vi tager os god tid til dig, og vi sørger altid for at informere dig grundigt om din behandling. Det er vigtigt for os, at du er rolig og veltilpas ved at besøge os.

Vores faglighed og ekspertise er også en vigtig del af, at du kan føle dig tryg og i gode hænder. Derfor sørger vi hele tiden for at opretholde en høj faglighed og en omfattende viden på vores område – blandt andet ved at deltage i kurser og konferencer og ved at sparre og videndele med hinanden internt på klinikken. Vores høje faglighed sikrer først og fremmest, at vi kan tilbyde en professionel behandling med gode og langvarige resultater – men gør os også i stand til at udføre en skånsom og smertefri behandling, som du ikke behøver at være utryg ved.

Vores behandlinger

Som din tandlæge nær Stenløse tilbyder vi alle almindelige tandbehandlinger. Vi kan blandt andet tilbyde rodbehandlinger, parodontosebehandlinger, krone- og brobehandlinger, implantatbehandlinger og grundig forbyggende tandpleje. Vi kan også skifte amalgamfyldninger ud med det mere tidssvarende og holdbare materiale plast, fjerne visdomstænder, foretage rodspidsoperationer, protesebehandlinger, teleskopprotese og kosmetiske behandlinger såsom tandblegning og tandregulering.

Kontakt os

Hvis du gerne vil finde en kvalitetsbevidst tandlæge nær Stenløse, er Måløv Tandklinik et trygt valg. Du er altid meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her på siden eller ved at ringe til os, hvis du ønsker at bestille tid til en behandling eller et tandeftersyn. Vi tager os meget gerne tid til at besvare dine spørgsmål eller fortælle mere om klinikken.

Måløv Tandklinik er en hyggelig klinik tæt på Stenløse. Vi er en moderne og digitaliseret klinik, og vi tilbyder alle slags behandlinger. Vi bestræber os på at gøre dit tandlægebesøg til en positiv og behagelig oplevelse, ligesom vi lægger vægt på høj kvalitet, høj hygiejne og personlig betjening højt i vores behandling.
Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi har lavet en rutevejledning, du med fordel kan benytte dig af for at finde os


 

Giv os en anmeldelse!

Vi sætter enormt stor pris på vores kunder, og er meget interesseret i hvordan de føler deres oplevelse hos os har været. Derfor sætter vi stor pris på hvis du klikkede på stjernen til højre, og med dit bud hvordan din oplevelse har været hos os!

Kontakt

Måløv Tandklinik
Måløv Hovedgade 101 A
2760 Måløv
Tel: 44 97 53 00
Facebook

Åbningstider

Mandag 08.00 - 15.00
Tirsdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 15.00
Torsdag 08.00 - 17.30
Fredag 08.00 - 14.00

Afbud

Afbud skal ske senest kl. 12 dagen før det aftalte besøg. Der kan opkræves gebyr hvis dette ikke overholdes.

Find os

Kære Patienter


Vi har sendt en sms til Jer for at få Jeres samtykke. Linket er sikkert og I må meget gerne svare til samtykket.

På forhånd tak for hjælpen.

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os


Find vej