Måløv Hovedgade 101 A
2760 Måløv
Centralt i Måløv – Fri parkering
5 min gang fra Måløv St.

Ny Patient

Søger du ny tandlæge? I Måløv Tandklinik er vi altid parat til at tage imod nye Patienter. Det er vigtigt, at du har en tandlæge, som du kan have tillid til, og derfor gør vi alt for at sikre, at du får den bedste service og behandling.

Mange mennesker er ikke tilfredse med deres tandlæge, men synes det virker uoverskueligt at skifte. Vi sørger for, at du nemt og problemfrit kan skifte til vores klinik, og at det føles trygt og sikkert for dig at komme til undersøgelse og behandling hos os. Vores klinik er moderne og hyggeligt indrettet, og her er fokus på kvalitet og den nyeste teknologi og behandlingsmetoder. Faglighed er et nøgleord hos os, og alle vores medarbejdere har hver sit særlige ekspertisefelt, så vi kan klare alle de vigtigste tandbehandlinger på klinikken.

Patienten er i centrum

Hos os er det altid Patienten, der er i centrum. Det er ikke alle, der føler sig trygge ved at gå til tandlæge, og derfor gør vi vores yderste for, at du kan føle dig i gode hænder, når du kommer hos os. Vi sørger for at du altid er grundigt informeret i forbindelse med behandlinger, ligesom vi i forbindelse med undersøgelser vejleder dig til at få sunde tænder.

Alle nye Patienter er velkomne hos os. Hvis du overvejer at skifte til Måløv Tandklinik, og du har akut behov for en tid hos tandlægen, kan du altid ringe til os, også selvom du endnu ikke har skiftet eller været forbi klinikken. Så sørger vi for, at du får en tid hurtigst muligt, enten samme dag eller dagen efter.

Du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk, og får du ikke fat på os med det samme, kan du udfylde kontaktskemaet her på siden, så vender vi hurtigt tilbage. Vi glæder os til at tage imod dig i klinikken.

Kontakt

Måløv Tandklinik
Måløv Hovedgade 101 A
2760 Måløv
Tel: 44 97 53 00
Facebook

Åbningstider

Mandag 08.30 - 18.00
Tirsdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 14.00
Torsdag 08.00 - 17.30
Fredag 08.00 - 15.30

Afbud

Afbud skal ske senest kl. 12 dagen før det aftalte besøg. Der kan opkræves gebyr hvis dette ikke overholdes.

Find os

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os


Find vej