Måløv Hovedgade 101 A
2760 Måløv
Centralt i Måløv – Fri parkering
5 min gang fra Måløv St.

Gør rodbehandling ondt?

En tand rodbehandles for at komme en betændelsestilstand i tandroden til livs. Betændelse i en tand giver typisk en del smerter og gener, og derfor oplever vi, at mange af de patienter, som skal have foretaget en rodbehandling, er nervøse ved tanken om at skulle udsættes for yderligere smerter.

For gør rodbehandling ondt? Og vil du udsættes for flere smerter, når rodbehandling påbegyndes? Dette giver vi dig svar på nedenfor.

Rodbehandling uden smerter

Når du får foretaget en rodbehandling i vores klinik, kan du se frem til at modtage smertefri behandling.

Vores klinik er nemlig udstyret med moderne teknologi som i kombination med vores effektive arbejdsmetoder sikrer, at smerter kan holdes nede, så du undgår unødige gener. Inden behandlingen påbegyndes lægger vi en lokalbedøvelse i området omkring den involverede tand, og det betyder, at selve rodbehandlingen ikke vil gøre ondt.

Nogle finder det ubehageligt at blive bedøvet, men også dette gør vi med øje for at sikre mindst mulig påvirkning.

Det er naturligvis op til dig at beslutte, hvorvidt du ønsker at tage imod vores mulighed for smertefri behandling, men vi anbefaler alle at gøre det, da det ikke alene vil gøre behandlingen så behagelig som muligt nu og her men også vil give dig en overordnet god oplevelse.

Er der efterfølgende smerter?

Vi sikrer altså, at du ikke oplever smerter under rodbehandling – smerterne vil være forbeholdt perioden før behandling.

Dog oplever nogle patienter, at der er lette og forbigående smerter i tanden og området omkring i perioden efter endt behandling. Der er ofte tale om ømhed, der forsvinder af sig selv i løbet af et par dage.

Hvis ømheden fortsætter, eller du oplever tiltagende smerter, bør du kontakte os, så vi kan undersøge, om der er yderligere problemer med tanden.

Kontakt

Måløv Tandklinik
Måløv Hovedgade 101 A
2760 Måløv
Tel: 44 97 53 00
Facebook

Åbningstider

Mandag 08.00 - 15.00
Tirsdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 15.00
Torsdag 08.00 - 17.30
Fredag 08.00 - 14.00

Afbud

Afbud skal ske senest kl. 12 dagen før det aftalte besøg. Der kan opkræves gebyr hvis dette ikke overholdes.

Find os

Kære Patienter


Vi har sendt en sms til Jer for at få Jeres samtykke. Linket er sikkert og I må meget gerne svare til samtykket.

På forhånd tak for hjælpen.

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os


Find vej